Actriu popular Nonna Grishaeva

L'estrella de la Gran diferència, el guanyador del programa de televisió "Two Stars", l'actriu del teatre "Quartet I", mare de "filles del Papa" i els fills reals - Ilyusha i Nastya, una dona d'Odessa, a la protagonista i popular actriu Nonna Grishaeva, van passar foc i aigua.


És el moment de les "canonades de coure" de la glòria ...

El seu dia de treball comença d'hora al matí, i acaba a la nit. Déu li va donar amb tanta generositat que ara s'ha de donar generosament a l'audiència i, per descomptat, a la família. La seva vocació és donar a la gent joia, i el que pot ser més difícil que riure ...

Nonna, per què treballes tan difícilment?


D'alguna manera em vaig posar com una esquirol en una roda, i ja és difícil d'aturar. Rebutjo del 90% de les ofertes, la veritat. Mireu, "Les filles del pare": com refusar-me, si he estat filmant allà més d'un any, aquesta és una història, no puc deixar-la caure, dir "cansada". El mateix amb la "Gran diferència". Tinc un gran plaer d'aquest projecte, com rebutjar? A continuació, el musical "babysita de dents". L'única actuació musical nova que he acceptat perquè he hagut d'abandonar l'actuació musical del Teatre Vakhtangov, i no em penso sense haver de cantar a l'escenari. Espero que això no sigui "Mademoiselle Nitouche"? Sí, és Mademoiselle Nitouche. No m'ho vaig tractar molt bé al teatre ... en aquesta actuació. És el teu programa favorit! Sí, he estat esperant aquest paper durant deu anys. Però van introduir el tercer enfocament, sense preguntar-me si era necessari per a mi. Em van dir que sóc massa vell per a aquest paper. I estic orgullós. Mai no tindré fins a 60 anys d'edat mantenir el paper i cridar "No, és meu!". Si no necessito aquesta interpretació, el teatre, ho deixaré, ho necessito a tot arreu i tothom a altres llocs.


Després de graduar-se de l' escola Shchukin, l'actriu popular Nonna Grishaeva va ser portat a Lenkom, Satirikon i Vakhtangovsky. Has triat aquest últim. Em va semblar que una vegada que treballaven col·legues de Vakhtangovsky, fins i tot els meus antics mestres, això significa que tothom sap tot sobre tu, ningú haurà de demostrar res. Però calia demostrar. I durant molt de temps. Vaig tenir papers, però els papers són petits. Sobre mi al teatre abans de "Mademoiselle Nitush" no va posar res. Vaig ser un marc artístic d'altres artistes.

És cert que els rols afecten la vostra vida?

Sí, és cert. Necessiteu pensar molt bé quan accepteu un paper, perquè simplement es pregunta: com és? I aquí ho és. Quins van ser els més "influents"? A les Bruixes d'Eastwick. I a la "Mademoiselle Nitouche". Després d'ella, em vaig casar.

Nona, la teva vida avui sembla un somni fet realitat. Realment has somiat amb això?


Sí, ho vaig somiar . Quan realment vulguis alguna cosa, necessites dirigir correctament els teus pensaments, els teus somnis. Si ho mereixes, ho aconseguiràs. Ho vaig comprovar diverses vegades i vaig aconseguir exactament el que vaig demanar.

Una vegada que el somni s'ha fet realitat, hauria d'haver-hi un altre somni per a l'actriu popular Nonna Grishaeva?

Sí, hi ha molts d'ells! En primer lloc, somni amb la vida en condicions humanes. Aquest és el somni "més proper". Somni amb una casa a Odessa amb vista al mar. Somni que hi haurà més temps lliure per anar a diversos llocs on realment vull anar. Encara somia amb una pel·lícula musical ... Tens un complex mare treballant? No sense ella. No funciona. Salutacions fortament.

I com?


De maneres diferents . Tot el temps que compro alguna cosa. Filla - coses, el meu fill - joguines.

Nastya Grishayeva té 13 anys. Creus que l'edat de la transició és molt propera?

Sí, ho sento, per això he escrit un llibre. No ho vaig escriure amb les meves mans, ho vaig calmar. Hem treballat durant uns quants mesos. Aquest "Consells per a les filles" - per a les nenes d'edat de transició. Dedicat a la meva filla. La idea va néixer a l'editorial, van suggerir, i vaig pensar: tinc alguna cosa a dir. Vostè era un nen de la llar amb una educació de "hivernacle".

I com aixeca la seva filla?

De la mateixa manera. Perquè el carrer ara no implica educació gratuïta. No deixem que Nastya estigui sola fins ara. Encara no està molesta, gràcies a Déu. Sé que Nastya estudia en una escola d'art.


Què més fa?

Aikido! Ella li agrada molt. Ella ens va suplicar que la donés allà.

Nona, no et convida ni?

Bé, no està boig per mi (rialles).

L'actriu popular, Nonna Grishaeva, informa

Com fer front al complex d'una mare treballadora? Sí, no peleu! Només cal que trobeu temps per passar-hi temps amb els nens. Llavors no hi haurà complexos.

Com fer front a les dificultats de la vida? Probablement, en aquestes situacions, és necessari no es cansen de dir-se: tot passarà, i això passarà. Bé, almenys sempre ho faig.


Com animar-te?
"Es tracta d'alguna cosa bona". Mimat! Vegeu, per exemple, una bona pel·lícula, vagi al teatre, però només per a una bona actuació. Per comunicar-se amb el nen. En general, inclouen emocions positives positives. I assegureu-vos de menjar un tros de xocolata!

Nona, Ilya ja té tres anys. El portes a algunes classes?

Sí! Anem a la piscina. Junts I el dibuixa. I com el vostre fill li permet anar a treballar, és tan petit?

Sap que la meva mare ha de treballar. Recentment ha actuat amb mi en publicitat. Li va agradar, fins i tot va cridar "Stop". - Vaig escoltar el director cridant. I la teva mare ara viu a Moscou? A Moscou. Tots vivim junts. I qui està a càrrec de la seva família? Tothom en el seu camp està a càrrec. Pel que fa a la casa, la granja, per descomptat, la meva mare. Pel que fa als nens, és probablement jo, perquè tinc tot sota control. Truco a la meva mare, infermera, li dono instruccions. I quin és el principal del vostre marit (actor i home de negocis Alexander Nesterov)? Ell en general és el meu director. Es dedica a tots els meus assumptes, és el meu assistent més important. Si no és només un marit, sinó un director, com no limita la càrrega de treball? Límit, ni tan sols es pot imaginar quant! Però, sabeu, quan començo a dir alguna cosa als seus amics i col·legues sobre el treball, diuen: "Grishaeva, calla! Crisi, ningú no té feina. No enuegeu a Déu". Així que estic callat amb un drap.

Nonna, quan finalment us veiem a la pel·lícula en el paper del títol?

Pel que sembla, aviat. Hi haurà una pel·lícula d'Alexander Atanesyan "Sobre la traïció", on toco l'esposa del personatge principal.


Un regal de comèdia és una raresa, especialment per a una dona. Què creieu que és necessari per a un artista còmic que no sigui talent? Sentiment d'auto-ironia. No ho sé ... potser necessiteu néixer a Odessa? (rialles).