La crisi dels homes de mitjana edat

L'amat marit de Svetkin Sasha no està envellit. Al contrari - es va refrescar i es veia més jove!
El telèfon va ser arrencat a la sala, i jo, com la sort tindria, només em va assaborir el cabell. "Res, et tornaran a trucar. És per cert que Sveta vol alguna cosa ", vaig pensar, però el crochet intrusiu no es va aturar. Vaig haver de saltar amb pèl jabonós en una tovallola. No em vaig equivocar: el meu amic del meu pit volia compartir les seves novetats. "Bé, què us va passar de nou?" - Li vaig preguntar. "Quin tipus de foc?" Tu, com sempre, em va treure del bany ...
- Nata, aquí tinc alguns residus amb la meva Sasha. S'està passant una cosa estranya. I em preocupa molt. Vaig estar aquí a gust per analitzar el seu comportament i va arribar a la conclusió: és ell! Exactament - Finalment es va parlar de Dolor Svetlana amb problemes.
"Qui és ell?" - Sense comprendre res, li vaig preguntar. "Què parles, amic?"
- Sí, no qui, però què! - Malauradament corregit. Ella odia quan no s'entén per mitjà de la paraula. "Bé, això ... crisi de l'edat mitjana".
"Foo, t'espanta!" Gràcies a Déu no és la SIDA! - va intentar fer burla dels seus temors imaginaris.
"Què vol dir, gràcies a Déu?" - Oblida això. - No ho entens? Això no és una broma. Si el temps no pren cap acció, acaba millor. Així que en un llibre intel·ligent sobre això està escrit. No m'imaginava molt de quant la crisi de mitjana edat era tan perillosa, especialment per als homes, però encara he intentat demanar a la meva xicota el més completa possible el que anava a fer per eradicar aquest fenomen a la vinya. El meu estimat Sveta es considera ser un gran coneixedor de la psicologia masculina. Li encanta donar consells, sempre troba una sortida a qualsevol situació difícil i això és conegut entre els seus amics. I de sobte ella, una dona que sap tot i tothom, té por d'algun tipus de crisi! Sashka és el seu segon marit, i Sveta està terriblement orgullós d'ell.

Després de tot, sempre es troba a casa; prové del treball a temps; escriu notes sobre el seu parador, sortint d'algun lloc; amb adoració mira a la seva esposa i creu tot el que ella diu, demostra que qualsevol desig de la dona per a ell és la llei; adora la seva sogra, la crida afectuosament - mamulechka ... Es pot llistar sense parar les virtuts del marit de Svetka, però això farà que la qüestió de la misteriosa crisi de la mediana edat sigui encara més inexplicable i misteriosa. Al mateix temps, Sanya té una bella aparença, una professió exigida i un personatge fort: no pot ser anomenat un matalàs.
"Ja sé què fer" Realment els hauríeu de valorar, respectar-los, estimar-los i, després, no tindran el desig de trobar comprensió en algun lloc del costat, intentant tímidament donar consells a Svetka que sap tot.
- Estàs boig? Em va cridar la meva nena indignada. "O tu, que no saps que a la nostra família sempre hi ha hagut una matriarquia!"

"Si sabeu tot, quin és el problema, estimat?" Què em demana llavors? - Li vaig preguntar, en secret, que esperava que digués que diuen que ella només va decidir vessar la seva ànima, plorar i parlar. Però allà era!
- Afilat, tinc un pla increïble. Tot enginyós és senzill. Si a Sanya li agrada, ha de ser temporalment simplement canviar a alguns romàntics i tenir accés a ell persona. Això ajuda a l'home a tornar al seno de la família sense cap efecte secundari. El meu psicoanalista m'ho va recomanar. De sobte em va sorprendre qui seria aquest "especial". Déu, va tornar a entrar al cap per arrossegar-me a algunes aventures i experiments salvatges?
- Stop! Espereu Estàs segur que va aconseguir algú? Ella va preguntar, preparant-se per escoltar la resposta negativa. "Ja ho has descobert amb seguretat?"
"Bé, no estic atrapat, per descomptat, no un lladre, però ... puc veure que alguna cosa estrany li està passant". En general, els homes simplement creixen a si mateixos, comencen una panxa, i ... Es va refrescar, es va fer més bonic, apareixia una espècie de brillantor a la vista. Però el més important: les meves preguntes persistents no ho molesten, segueix en flor davant dels nostres ulls. Bé, no em contractes un detectiu privat? Què li diré: diuen que el meu marit s'ha guanyat i gaudeix de la vida? Nonsense complet! Però, d'altra banda, cal fer alguna cosa! Per tant, més no pot continuar! Així que em vaig adonar d'un pla meravellós.
- Escolta, Svetik! Fins i tot entens el que parles? Realment vol que el seu Sasha s'adhereixi a la fatiga i calba? O que ell és cec? - Em vaig indignar, intentant protegir-me dels plans de Svetkin.

- Muzhiks, el meu estimat, es fa bé només durant el període de l'enamorament! I és terrible! Certament té algú! En resum, has d'ajudar-me! Confio en la felicitat de la meva família? El dissabte espero visitar-nos! Treballaràs a Sasha, però primer hauràs de fer-te una dona "vamp". Demà anem al meu perruqueria, a l'artista de maquillatge, a continuació et trobarem una mica de roba interessant. I, tanmateix, cap paraula. Tots, Natulechka, et beso! Fins dissabte! I no arribeu tard. - Hi va haver un to del receptor.
Vaig anar al mirall i vaig mirar amb tristesa la meva reflexió. Aquesta figura magre amb un turbant d'una tovallola al cap no va despertar cap simpatia i inspiració ni tan sols de mi mateix.
"Us farem un home fora de vosaltres". Em vaig burlar de la meva reflexió, després li vaig mostrar la llengua i vaig sospirar, vaig anar a dormir: el matí és més prudent. Durant molt de temps vaig tirar, intentant dormir, però adonant-me que no podia, em vaig asseure al sofà, amagat sota el coixí i vaig començar a pensar. Així, des de la perspectiva d'una sola dona, Sasha era l'home perfecte, i no encaixava al cap, que podia ser portat seriosament per algú que no fos la seva bella dona.

De tornada a l'institut, tots els estudiants , així com els professors masculins, es van doblegar el coll quan la meva núvia de moda, Svetka, va passar per la marxa del maniquí amb l'aparició de Sophia Loren. Va estudiar molt fàcilment, i quan estava casada en el tercer any al cap del departament, Ilyushin, la qüestió de la seva graduació va ser lògicament predeterminada. El mateix Ilyushin, llavors un home guapo de cinquanta anys, provenia d'una dinastia d'aristòcrates reals. A casa, es va contaminar exclusivament amb un palo, no tenia hàbits "dolents" i va cridar a la seva jove esposa, Svetka, "estimada". La petita ànima alhora va organitzar a la seva casa una cosa com una tarda secular, en què el seu pobre marit va escoltar amb cortesia i indulgència els nostres arguments juvenils maximalistes.
Pobre Ilyushin, no acostumat a ella en res per negar-se, concedida i aquesta vegada. És cert que la llibertat de Svetkina li va costar massa, ja que, per no canviar el niu patrimonial, es va veure obligat a comprar un apartament de dues habitacions al centre i donar pas al seu "Volvo" chic. Pel que fa a Sasha, va ser un solter durant molt de temps. Malgrat que no podia ser anomenat conservador, no podia acostumar-se a les dones més modernes. Sanya no va agradar categòricament a les dones que fumaven o estaven massa preocupades per la seva carrera professional, i atès que hi ha persones en el nostre temps, no va poder trobar cap company de vida de cap manera.

Durant la recerca, el noi va aconseguir graduar-se de l'institut, fer una bona carrera, comprar un cotxe excel·lent i un gran apartament en una zona de prestigi. Amb Svetko es va reunir a la seva clínica privada, on va blanquejar ja unes dents blanques enlluernadores. Quan Sanya va dir que només una noia que no fuma no pot tenir un somriure tan enlluernadora, he escoltat en resposta: "Per a la vostra informació, no sóc no fumador, sinó també solter". Això va sonar com una proposta per continuar sortint. Des de llavors, Sashka veu la seva estimada a la boca i està molt content que Svetik li permeti estimar-se a si mateix. No, el pensament que tenia algú aparegut no va entrar al meu cap. Em vaig embolicar amb ira enmig d'una manta i vaig intentar dormir, amb la ferma intenció de negar a Svetka la seva petició. Els motius de la negativa s'anaven al cap.
"No participaré en la seducció demostratiu-experimental de la vostra dona preciosa, més bonica i fresca!". Durant tot el dia vaig estar atormentat pels dubtes i, al vespre, havent guanyat coratge, vaig decidir cridar-me a la meva amiga, de manera que no em precipitessin les seves trucades i no escoltés gemecs el que sóc un traïdor.
"Svetik, tu pots matar-me ..." Vaig començar amb una desagradable veu cridosa, però ni tan sols em va deixar acabar una negativa tan discutida.
"Escolta, Natka, què t'ho diré ara mateix", va dir alegrement. Oh, només està cridant!

Escoltes La vostra ajuda no era necessària. Vaig descobrir tot sol. Creieu que he capturat Sasha avui després del treball? No creureu! Es va asseure en una barbacoa a la cantonada i va menjar xai al forn. T'imagines? Bé, per descomptat, he hagut de perdonar aquesta vil traïció de la nostra germanor vegetariana. Tot i així, és millor que la síndrome de crisi mitjana.
"Així que ell es refresca i s'acaba engordant del fet que ell en secret menja carn de vostès?" Vaig preguntar.
- Sens dubte! Probablement, simplement no volia molestar-me. I encara em pregunto per què és tan poc interessant a la taula de sopar? I va deixar de gustar la col, i els plàtans ja no són dolços ... Bé, res! Ho faré un dia de "carn"! - La núvia es va divertir tan gloatingly que de sobte em va sentir pena per la seva Sanya ideal.
"Escolta, Sveta", vaig preguntar irònicament, "i creieu que és normal que el vostre marit s'hagi d'ocultar?" Sí, ho deixes amb el seu vegetarianisme perenne.
- Per descomptat! - la núvia estava indignada. - Què entens sobre això? Avui acceptaré la carn, demà, que no surt del garatge ... I què passarà a continuació? És fàcil parlar, Natasha, no estàs casat i no saps quin és un treball difícil per educar al teu marit. Aquí, estimat, necessites ulls i ulls.
"Svetochka", vaig respondre, desconcertat pel meu sobtat descobriment. "I no tens por que després d'haver de amagar-se de tu per menjar carn, no buscarà una dona que, al contrari, li permeti menjar aquesta desafortunada carn i fins i tot cuinar bé el goulash per ell?"

Hi va haver un llarg silenci en el receptor. Vaig esperar un minut i vaig preguntar a Svetka:
- Ei! Estàs viu? Em pots escoltar?
"T'escolto", va arribar l'altre extrem de la línia. "Tu m'has matat". Escolta, Natasha! I per què de sobte va arribar a aquesta conclusió? Per cert, no tens cap experiència de comunicació constant i relacions estretes amb els homes. Quines idees estranyes estan al cap?
"Et diré d'on vénen aquestes idees", vaig contestar una mica molest, perquè estava cansat de ser un perdedor etern als ulls dels meus amics. Perquè si, en el meu camí, un home com el teu Sanya es trobés, amb molt de gust vaig cuinar la carn per ell i fins i tot portar-lo al garatge del vaixell, si es quedés allà. Entenes, Svetik ?! Sí, m'agradaria ... - Tens raó, Natka, - respongué la núvia amb veu caiguda.
- D'alguna manera ni tan sols ho vaig pensar abans ... No li vaig preguntar què fa ella mateixa a la barbacoa de la cantonada fa un parell de dies. Després de tot, últimament també s'ha refrescat d'alguna manera, i aquest meravellós resplendor als ulls ... Bé, estic segur, el que és més important, ells, espero, continuaran sent meravellosos. Fins i tot sense vegetarianisme!