La naturalesa de la relació en la família

Vam ser molt semblants: es van riure de les mateixes situacions, es van entendre, però, per desgràcia ... I també van ser tossuts, i sovint es van disputar. Per dir-li a algú que vaig conèixer a la meva parella en un autobús que va conduir la gent al cementiri en una commemoració dissabte, ningú no l'hauria cregut. Però tot va passar d'aquesta manera. Persones apilades aparentment invisibles. Vaig ser espremut per tots costats. Estava preocupat per un munt de lliris de la vall.
"Us ajudaré!" - Un noi desconegut em va avançar cap a mi, va agafar les flors i les va pujar damunt del cap.
- Ets molt incòmode, em sento avergonyit.
"Seràs el meu suport i ho gestionaré", va dir l'estranger amb confiança.
"Què he de fer?" - M'ha agradat aquest tipus impudent, però encantador. Va demostrar sense paraules, abraçant-me amb la mà lliure.
"Què t'ha divertit tant?" El noi li va preguntar, i em vaig sentir alè.
"Ets molt divertit", vaig respondre.
- Sí, sóc la persona més seriosa de tota la ciutat. Honest
Quan vam sortir de l'autobús, volia dir adéu a un nou amic, però va agafar la mà i va dir amb seguretat:
- En un any arribem aquí amb cotxe. Què en penseu?
"Sí, però encara no tenim cotxe", vaig decidir jugar juntament amb l'estranger.

M'ha agradat aquest joc d'aventura.
- Hi ha En plans. Igual que un apartament de tres habitacions i dos nens.
Vaig riure. Mirant el desconegut als ulls, va preguntar seriosament:
"Digues-ho d'una vegada, què puc esperar?" Vull estar preparat per a l'imprevist.
- I m'agraden les sorpreses. Ara intentaré endevinar quin és el vostre nom. Lydia. Sí? He endevinat i mereix una recompensa especial.
"Com em coneixes?" - Em vaig sorprendre, tocant febrilment les cares de tots els nois familiars i desconeguts.
"I no et conec". Accepta accidentalment, quin és el teu nom, on treballes i vius. Probablement, tot un seguit de sentiments es va veure reflectit a la meva cara, perquè no em va atormentar i, honestament, va dir que el seu millor amic és el meu company.
"Fins i tot vam conèixer diverses vegades, però d'alguna manera no em recordaves", va acabar, somrient amb bons ulls.
"Bé, ara no et oblidaré amb seguretat", vaig prometre, rient. Així que vam conèixer a Levushka. La paraula "amor" vaig escoltar un mes més tard sobre el nom del dia d'una núvia. La companyia, cansada de ritmes de dansa dinàmica, descansava. I solament Lev i jo teníem el ritme d'una melodia apassionada, i una veu va cantar: "Mai no ballarem el nostre tango. Fins i tot si es produeix un miracle, fins i tot si hi ha un tro, res l'ajudarà. Deixeu que una bella melodia arrossegueu, deixeu bullir la sang calenta a les venes. Mai no ballarem només el nostre tango ".
"Espero que no sigui per nosaltres", vaig dir.
- Clar que no! Ell va xiuxiuejar a la meva oïda. "T'estimo!" Ahir, avui, demà. Dia i nit. Sempre estimar.
Jo volia dir adéu. Però el desconegut em va agafar de la mà i va dir amb seguretat: "En un any anem a venir aquí amb cotxe ..."
Aquest reconeixement era inusual. No obstant això, la nostra relació també era inusual. Ens enteníem amb mitges paraules, rient a les mateixes situacions, però, desgraciadament, i tossut (dos Capricorns en el signe del zodíac), també vam ser els mateixos. La primera disputa greu es va produir per una raó completament tonto. Sortim del cinema. Lyova es va dispersar en elogis al paper principal. Ara ni tan sols puc recordar el seu nom, només la nostra disputa idiotica. Hem intentat posar-nos-hi el lloc. Tots volien que l'última paraula que se'n va deixar.

No era tossut , però em vaig enfadar que havia admirat les delícies d'una altra dona tota la nit. A prop de la casa Lyova volia, com sempre, besar-me, però vaig evitar abraçar-me i va dir fredament: "¡Apresuradamente al cartell que penja al cinema!" A l'objecte de la teva admiració i adoració! Tots dos la poden besar i patir. Permís i no en absolut gelós! No vam parlar durant diversos dies. Vaig perdre a Lyova i ja estava preparat per admetre que l'actriu, per la qual va sortir tot l'escàndol, és precisament la dona més fascinant del món. I només l'orgull em va contenir.
Però després d'un remordiment sincer, tornem a discutir. I fins i tot va aconseguir espatllar la seva vigília d'Any Nou. Lyova es va vestir amb un vestit de carnaval silvestre, però no li agradava el meu vestit: "No m'agrada el vestit de nit". Sembleu com un cuiner que, de tant en tant, va pujar al vestit de la hostessa, oblidant-se de saber la mida ... Les relacions es van enfonsar just davant dels nostres ulls. era viure sense l'un a l'altre, però encara més difícil - junts.

Els amics van veure la nostra relació i van moure el cap .
"Alguna vegada et mates, l'un a l'altre", ens van dir una vegada.
I tots els convidats involuntàriament a les festes. Després de tot, en públic, jurem com un parell de comerciants escandalosos. I finalment, va arribar el dia quan el millor amic de Volodya no ens va convidar a una festa d'estancament.
"Amics s'aparten de nosaltres, Lyova", vaig dir tristament al meu estimat.
- Estàs sorprès? Va respondre sarcàsticament. "Estàs cridant i no pots escoltar a ningú més que a tu mateix, és només horror!"
"Sigues xiuxiuejant?" - Estava indignat. - Sí! De vegades parlo en veu alta! Perquè estic tractant de cridar-te perquè puguis escoltar-me, estimat!
I de nou, un cercle viciós: separat, problemes, junts, dolor. Pins, insults ... Comencem a convèncer-nos que, evidentment, no era el destí perquè estiguéssim units, i el conjunt ... no es complís durant un mes. Però quan jo, oblidant-ho de tot, el va cridar, es va precipitar. L'idil·lí no va durar molt de temps. Després d'un altre escàndol, Lyova em va dir:
- Hem de participar! En cas contrari, ens enamorarem. Serà millor. He acceptat. Parteix així, part. L'ànima necessita descans. I ho tinc. Però després d'un dia vaig sentir un anhel salvatge i solitud. El món es va tornar avorrit i sense sentit, va perdre la vida, el gris i l'amor. "Quant de temps puc viure sense tu, estimat i odiós, ets el meu petit home?" Vaig pensar amb tristesa i vaig comptar els dies. Una, dues, va trigar una setmana sencera, tres setmanes ... En sis llargues setmanes doloroses, Leva va sortir corrent amb un ram de roses escarlades.

Ens vam quedar allà, fortament pressionats , i vam prometre solemnement estimar el nostre amor. Creien que seria així, perquè entenien: no podem viure sense l'un a l'altre! Era l'estiu. I el mar. Vam estar anhelant els uns amb els altres sense tenir-ne l'un a l'altre, així que durant tota una setmana es va desenvolupar un fabulós idil·li a la vora del mar. Després es va repetir la història: discutim ...
"Lida, en coses petites, podria haver concedit a mi ..." Lyova s'escalfa.
"Per què jo?" Potser seràs més compatible? - Vaig dir en el meu cor. I, refredant-se, va afegir: "Tenim un amic dolent sense els altres, i no podem estar junts. Què he de fer, Lyova? Aquest és un impàs salvatge!
"Podríem casar-se", de sobte va dir, molt seriosament. "O ens matarem en la nostra nit de noces, o podrem comprometre'ns".
"Crec que hem d'intentar". La vida posarà tot al seu lloc.
"Esteu de debò, Lyova?" "Estic espantat". "Tu i jo vivim com un gat i un gos".
- Estic greu? Has oblidat que sóc el noi més seriós de tota la ciutat! - va riure i ja va afegir seriosament: - Lida, casar-se amb mi! Quan la notícia de les nostres noces en les files d'amics, va regnar el pànic. I, a poc a poc, vaig començar a notar-me invisible als canvis d'ulls estrangers en la relació. Avui Lyova bufava, però no vaig contestar. Estava tan sorprès que em va concedir sobtadament. Sí, hauríem de pacificar les nostres natures obstinades. No podem viure sense l'un a l'altre, així que hem d'aprendre a conviure. I estic començant a creure que tindrem èxit. Al capdavall, mai no discutim "pel que fa als mèrits", només per culpa de les coses difícils. Excloent-los, podem convertir-nos en una parella ideal. Sobretot perquè només volíem ballar tango! Passió, ardent, llarga vida. I per al tango, necessiteu dos! Només dos!