Hem de tirar un noi si els seus pares estan en contra de la nostra relació?

Va ser a través de la familiaritat amb els pares del noi que em vaig adonar que no volia viure amb ell un minut més.
- Espero, anem un cap de setmana als meus pares a Simferopol? - Grisha va tirar sense gaire entusiasme. Vaig mirar al meu xicot i em va sacsejar el cap. Un altre tipus! Llavors, què em fa prop d'aquest avorrit, com una pera massa madura, positiu, com un ànode, i que ja no té sentit d'humor durant quatre anys?
- Durant una setmana! Fins al segon! Sortirem per Komarovo! Anirem! A Komarov ... No podia resistir i cantar a la part superior de la meva veu.
"A Crimea, a Simferopol", va indicar Grisha, i no un sol múscul es va estrènyer en la seva cara impenetrable.
No, fent broma amb Grisha - una ocupació inútil i cansadora. No va comprendre els acudits en un rang en blanc, però de debò podria llegir tot un informe sobre la meva imprudència innata. Però en aquest Grisha estava malament. Si fos tan temerari, podia viure amb ell?
Tots els meus amics també estaven interessats en una pregunta: què he trobat en aquest Grishka? Honestament parlant, jo no sé la resposta.
"I què has trobat en aquest colom?" - Em va preguntar a la meva xicota Alka. - Assenyalar sense dubtar una de la seva dignitat.
"No, no puc pensar sense vacil·lar", vaig patir. "Però sens dubte té dignitat".

Vaig recordar: la lleialtat!
"No té cap possibilitat d'interessar fins i tot un paranys cecs", va acabar Alka. Grishka no va ser estimat no només per Alka, sinó per tots els meus amics alegres. Bé, està bé.
Potser només necessito això. Després de la història amorosa tràgica-romàntica, que vaig viure al segon any de l'institut, la Grisha desbordant i positiva semblava un baluard d'estabilitat. Amb el temps, la vida va sacsejar fonamentalment la meva opinió. Com a element bàsic de l'estabilitat de les nostres relacions, em vaig tornar d'alguna manera imperceptible. Vaig guanyar més, la meva carrera es va desenvolupar ràpidament, vaig aconseguir comprar un apartament a crèdit, tenia un cotxe.

La vida va funcionar clarament , i vaig començar a atendre la idea que Grisha es podia deixar. Però la por a la soledat no va donar la idea de separar-se per esdevenir una realitat.
"Escolta, Grisha, estàs segur que els teus vells volen veure'm?" - Vaig tornar a la conversa sobre el viatge.
"Si ens anem a casar, haurien de conèixer-te", va dir lògicament, i vaig riure. Resulta que sóc una núvia!
"Grishka, ens casarem?"
- Tens alguna cosa com el bryaknesh! Va murmurar. "I no saps què fer". Després d'aquestes paraules, vaig escoltar un informe de mitja hora sobre la vida familiar. Grisha va agradar ser intel·ligent, especialment pel que fa al costat financer de la qüestió familiar. Acabo d'escoltar amb atenció: estic acostumat a això. Tot i que en el seu lloc seria silenciós, per tot el temps que mai no li va retreure el fet que va enviar gairebé tots els seus ingressos als seus pares. Realment vivim a costa meva. Però no em va irritar.
"Tingueu en compte la vostra família?" Pregunta el meu Ciceró. "Saps què significa tenir una connexió amb la teva mare, pare?"

Però no era necessari dir això. Els meus pares es van divorciar quan tenia quinze anys, van començar noves famílies i els nostres contactes es van fer més amables que els relacionats. Molt sovint els cridàvem, de vegades es deien. Però el meu amic mai va anar als seus pares. I, en principi, no van mostrar gaire desig de comunicar-se. No vaig poder comprendre com es mantenia en contacte amb els seus pares.
"Bé," vaig interrompre les reflexions de Grisha. - Anem a Simferopol! Grisha es preparava per al viatge tota la setmana.
"No vaig a anar nu, però ... el mar és a prop". Vaig a anar a banyar-se! - Vaig bromejar, però aquí he escoltat una moralització. Grisha em va dir que anirem a una antiga família de filisteus, on no hem de bromejar. Vaig recomanar tenir una jaqueta i una faldilla de mitja longitud. I aquí estem al final del camí! La casa de la pre-guerra, el tercer pis. Dues habitacions i una cuina. Tot plegat terriblement amb mobles antics, tovallons i gerros. Philistins! Vaig fer front a la pallissa i Grishina va somriure radiant a la meva mare.
"Així que això és el que ets", va dir la senyora, parlant, i es va anar a la cuina per acabar les patates. Des de la cuina vaig escoltar una pregunta dirigida a mi:
"Es pot cuinar les patates?" La mare de Grisha em va cridar. Un bulto va rodar a la gola. Quina grolleria! Bé, no m'agraden, així que siguin persones educades, somriuen, fessin que tot està bé. Estic somrient!
"Jo sóc dentista, no un cuiner", vaig plorar, i Grishin es va ficar a la butaca. Pel que sembla, el privilegi de cridar en aquesta casa va ser amb la seva dona.

Va aparèixer a la porta , em va mirar despectivament i va dir:
- No m'agraden els dentistes! Empaiten totes les dents. Espero que no enviïs a Grisha a dinar al menjador? Ens va encantar menjar en un menjador econòmic. Però, d'altra banda, - quina és la raó per discutir amb una dona que encara no s'ha convertit en la meva sogra?
Vaig fingir no haver escoltat la pregunta. Amb això, va començar el dinar.
- Quants anys no viuen els vostres pares? Es va preguntar al "estimat" amant.
- Esteu realment interessat? Per què? - Em va sorprendre.
"Sembla que vols convertir-te en la dona de la nostra Grisha, i des que véns a la nostra família, he de saber tot sobre tu", va tenir arguments de ferro.
"Es van divorciar fa molts anys, però estic en contacte amb ells tot el temps". Les seves noves famílies els han acceptat i tenim relacions normals ", he informat.
"No m'imagino dues famílies de la núvia a les noces", va dir ella.
- Parlant específicament, m'imagino que el meu casament podria fer-ho sense mi. És suficient per a mi registrar-se a l'oficina del registre ", vaig respondre, i es va posar com si fos un càncer. La meva resposta la va matar. Vaig mirar aquesta dona encara no casada i no vaig poder comprendre per què ja no m'agrada per avançat. Era insultant - horror! Grishka va advertir del que m'esperava en aquesta família amb velles tradicions. Em pregunto per què aquest moole mai no em va cridar per nom? Els meus pensaments van ser arrencats per la veu de la senyora.

Va atacar de nou.
- I com fa la convivència amb un home coherent amb la teva moral sense un registre? Ella va preguntar sarcàsticament.
- Està totalment d'acord! - La vaig assegurar i vaig somriure amb alegria. "A més, va ser la idea de Grisha: afirma que estem salvant l'economia en general ... estic dient la veritat, Grisha?" Va pronunciar aquestes paraules i va tirar la forquilla a la placa amb força. "Què faig aquí?" - va pensar amb disgust. Però la mare de Grisha no va fixar la meva atenció amb les forquilles. Va parlar i, a través del vel de la seva irritació, va sentir que era una dona molt sospitosa, que volia prendre possessió del seu únic fill, que Grisha tenia tot el que mancava: un apartament, un cotxe, una posició en la societat. Vaig riure.
- Oh, quina equivocació tens! - Estic patint patiment. - L'apartament és meu, i l'he comprat a crèdit, i la meva mare va donar diners pel primer pagament. El cotxe em va lliurar pel meu pare, i jo sóc jo, i no Grisha compra menjar, roba! Està clar? Em vaig callar i de nou es va preguntar mentalment: "Què fa vostè aquí, Nadezhka?" No hi va haver resposta. Madame es va asseure amb la boca oberta amb sorpresa. El pare de Grishin es va estirar tossint al mocador, i Grishka va esquitxar una picada al plat. Em vaig aixecar bruscament, va agitar una ploma i va dir:
- Hola a tothom! Gràcies per l'avís, estic d'acord amb tu: no tinc res a veure amb la vostra família. Adéu
Em vaig posar al volant de Honda i vaig sortir cap al nord. Després de dotze hores vaig arribar a casa. Volia dormir terriblement, però abans de caure al llit, vaig posar les coses al passadís de Grishka.