Snezhana Egorova i Anton Mukharskiy

19 de gener de 2010 Snezhana Egorova per quarta vegada es va convertir en mare. Li agraïm la seva franca, profunda i sincera entrevista.

Mira a Snezhana i admira't a tu mateix: és realment la mare de quatre fills? Jove, bonic, fresc, en gran forma! Preguntat sobre quines fonts obté l'energia, l'actriu i presentadora de televisió respon sense dubtar: "En els vostres fills".

Snezhana Yegorova i Anton Mukharsky tenen molta cura per protegir la seva vida personal, de manera que no insistim a fer fotos amb la seva petita filla Arina. En el moment de l'entrevista, el bebè ja no hi havia gaudit d'un mes. Snezhana, confessa, sentiràs alguns canvis en tu mateix després del naixement d'Arina? No hi va haver canvis cardinals. Quan aparegui el primer fill, sembla que el món es torna al revés. I si aquest és el quart, moltes coses ja són clares. L'únic que sorprèn és la comprensió de la rapidesa amb què s'obliden les sensacions dels primers mesos de vida d'una molla. I de nou estàs sorprès: els nens són realment tan petits? Què tan ràpid creixen? Recordo quan va néixer la meva primera filla, sempre he volgut que obri els ulls, es va asseure, va dir "aga", va començar a parlar, va córrer a l'escola. Vaig anar ràpidament apresurant el seu creixement. I ara, al contrari, no m'afanyo i gaudeixo dels meravellosos moments. Fins i tot m'agrada el nadó plorant! No em molesta.


Com se sent en el paper de mare de quatre fills? Em sembla, és meravellós! Però els que l'envolten per alguna raó estan sorpresos amb aquesta notícia. Desafortunadament, avui en dia, la gent està segura que, per una raó o altra, no poden permetre's tenir fills. I una gran família és alguna cosa fora del normal. Ja ho sabeu, adoro als nens petits, especialment als nadons. Sincerament, donaria a llum a més. Però les condicions existents al nostre país no tenen això. No és només i no tant en l'aspecte material del tema: estic més preocupat pel medi ambient. Com més tinc fills, més activament em faig socialment. Estic interessat en quin tipus de món creixeran, quines persones es convertiran en els seus contemporanis. Indiqueu-nos el naixement. Vaig donar a llum a l'hospital № 1 a un metge, que hem conegut durant dotze anys. Arina és el meu tercer fill, a qui va acceptar. La meva primera filla, Stasya, vaig donar a llum, com diuen, per ambulància. Vaig ser molt jove llavors, vaig viure en una altra ciutat amb la meva sogra. I, com la majoria dels ciutadans comuns, no he pensat especialment en la necessitat de trobar un metge per endavant i estic d'acord que conduiria l'embaràs. Per tant, tinc l'oportunitat de comparar aquesta primera experiència amb un naixement informat amb el metge del qual se n'ha observat. La diferència és colossal: tant en el procés en si mateix, com en el respecte i, en general, com a resultat.


Per tant, si una dona és seriosa sobre el part i vol gaudir posteriorment del procés de comunicació amb el nen (perquè el bebè porti alegria, es posi bé, estigui saludable i no es molesti), cal prendre molt bé la decisió del metge. No hi ha molts metges bons, però ho són. Per tant, sempre parlo amb gran plaer i gratitud del meu metge, que per a mi és un guru, un déu en la seva professió. Aquest any, una vegada més, vaig estar convençut d'això. El fet que el naixement va ser de quinze minuts sense trencaments i altres problemes, i no em vaig quedar durant vuit dies insuportable i no va experimentar depressió postpart, només el seu mèrit.

El naixement de cada nen és únic. Què passa amb el cas de Snezhana Yegorova i Anton Mukharsky? Snezhana va descobrir per si mateixa una cosa: la nostra medicina tradicional i l'actitud general de la maternitat es troben al nivell de l'Edat Mitjana. Per exemple, en països occidentals desenvolupats socialment amb un alt nivell de vida i medicina, l'edat ideal per al naixement del primer fill és de 34 anys. I què de nosaltres? A les dones embarassades, després de 27 anys, es penja l'etiqueta "temporitzador antic". Suposadament, aquestes mares necessiten un tractament especial per a ells mateixos. És a dir, els metges i tot el sistema d'assistència sanitària van posar a la dona per tot, prou com per donar a llum. Així que va ser en el meu cas. Sempre puc suportar psicològicament el suport d'un nen, perquè la maternitat és el meu estat natural. Estic molt agraït als meus fills: cap d'ells em va donar sorpreses que m'havien endurit la meva vida. Per tant, estava bastant tranquil sobre el fet del meu embaràs, fins que vaig començar a parlar de la necessitat de proves addicionals: diuen que tens edat. Al voltant de la meva edat hi va haver un revolt que em va agitar. I, francament, l'Esculapio lentament però segurament va incendiar pànic en mi.

Al principi, un petit , però com més a prop es va fer la data de lliurament, més em vaig adonar que no estava preparat psicològicament per al part! Hi va haver por: i de sobte en relació amb la meva edat, alguna cosa extraordinari passarà (tot i que em sentia normal, estava sota observació i el metge no es molestava). Ja a l'hospital vaig compartir les meves pors amb el meu metge: "Ja ho sabeu, Dmitry Nikolayevich, estic tan espantat! Per primera vegada a la meva vida. Aquest és el quart naixement, però mai he estat tan temorós ". I ell li respongué: "Snezana, et sents de la teva ment? A qui escoltau allà? Tot estarà bé, no us preocupeu ".

Després del naixement d'Arina, molts mitjans de comunicació van decidir informar al món d'aquesta notícia. I em vaig fixar en un matís: les publicacions impreses no van deixar de recordar als usuaris quants anys tenien a mi i al meu marit. Absolutament tots, sense excepció, van escriure: Snezhana Egorova (37), Anton Mukharsky (41). Estic indignat no perquè escull la meva edat. Simplement aquest fet demostra clarament: la nostra societat no està preparada perquè les persones siguin parents després d'un determinat llindar d'edat. Encara creiem que això és adequat només per a una edat primerenca. Un embarcador, és necessari donar a llum, encara que hi ha salut, per tenir temps per educar. I que un home de mitjana edat voldria tenir fills? És una càrrega! Al meu entendre, com més madurs ens convertim, la formació més qualitativa podem donar al nostre fill, així com a un altre, el més alt nivell d'amor i atenció. Els pares madurs són més conscients i el seu fill se sent protegit en aquest món. Per tant, crec que en el nostre país "actituds d'edat" cap a la criança dels fills estan a punt de canviar.

Hi ha dificultats durant el part? Arina és el nen més gran de tots els meus fills. Ella pesava 4 kg de 40 g amb un augment de 53 cm. En comparació: la meva filla major, a qui vaig donar a llum fa 17 anys, va néixer amb un pes de 2 kg. 900 g és una diferència significativa. Per admetre, hi va haver uns moments en què vaig pensar que no podia donar a llum, que no seria possible treure aquest enorme cap. Em vaig tornar espantat. Semblava que el procés dura infinitament i no acabarà mai. Moltes dones no s'atreveixen a convertir-se en mares per por del dolor, perquè s'han escoltat històries de por en la presentació de pares "experimentats" com jo. Però encara estic tractant de parlar-ne amb humor, perquè sóc positiva pel part. I alguns tenen una experiència negativa: una de les mares va donar a llum molt i no decideix sobre la pròxima incorporació a la família. Des de l'altura de la meva rica experiència maternal, puc assegurar que el dolor de naixement s'oblida molt ràpidament i es compensa amb l'alegria i el plaer de comunicar-se amb el nen. En general, sóc un exemple desafortunat per parlar de falles. Sé que Anton va estar present al naixement d'Arina ... Inicialment, estava en contra dels naixements de parella, perquè abans que els marits, no del que era a la família, no em deixaven entrar a la maternitat. Fa tres anys vaig donar a llum a Andryusha.

Mentre continuaven les lluites , esperava el seu torn a la sala prenatal. Les portes al jardí d'infants estaven oberts, i vaig veure el naixement estranger des de la cantonada del meu ull. El procés semblava massa fisiològic per a mi, no pensat per als ulls dels homes. Així que vaig decidir que jo no tornaria a trucar al meu marit per al part.

La presència d'Anton era totalment aleatòria. No ho vaig comprendre: si ja vaig néixer, o he menjat massa. Al principi em va fer malbé l'estómac, llavors vaig començar a tirar-me l'esquena. En general, vaig decidir trucar al metge per si de cas. I ell em diu: "Empaqueu urgentment les coses i marxeu". En el camí, Anton i jo vam parar a la Llotja de Kíev-Pechersk per beure aigua, perquè era la nit del Baptisme. I li vaig preguntar: "Em sembla, Antosha, que vaig a donar a llum al matí. Potser t'has quedar amb mi? De totes maneres, no puc dormir, però estaré sol ". I va estar d'acord. Però no va trigar molt a esperar: després de l'arribada van començar les lluites. En pauses parlàvem amb el metge, va riure.

Com a resultat, Snezhane Egorova i Anton Mukharsky van pensar que el part és una activitat molt divertida. Però el codi del nen ja començava a sortir, li vaig demanar que marxés el meu marit: em va semblar que segurament anava malalt, i en comptes de centrar-se en el part, pensaria en com sentia o com ho veia. Per què necessito això? Fins i tot vaig dir als metges: "Ell fora!" I em diuen: "Per què, tu, Snezhana, hi ha vint graus de gelades al carrer. El propietari del gos no sortirà de la casa, sinó que condueix un marit! L'enviarem a l'habitació següent i demanem que no espereu ". Però tan aviat com Arina va néixer, Anton va ser cridat immediatament. Quan va tallar el cordó umbilical, va ser el primer que va portar la seva filla als braços. En funció de la vostra experiència, quins són els avantatges de tenir una gran família? En primer lloc, quan una persona té molts fills, no oblida la seva pròpia infància. Els nens ens mantenen en espera d'un miracle. Més vacances a la família: arbres de Nadal, joguines a la casa. En resum, hi ha una atmosfera en què un adult roman a la profunditat de la seva ànima quan era nen.

Nens - és genial! Ni tan sols sé què faríem amb el meu marit si no tinguéssim un paquet, Sasha, Andryusha i Arina. Em sembla que en la nostra vida es formaria un gran buit enorme.

Recordo a la meva àvia, que va viure 85 anys. Va tenir set filles i setze néts. No he vist una persona més feliç! Probablement, per a mi en aquest sentit, molt afortunat. Mai em vaig preocupar per la idea del que faria amb tants descendents. Vaig créixer en una família on els nens no eren un problema: la seva aparença estava ansiosament esperada.


Al mateix temps, sé què és ser l'únic fill dels pares. Malgrat que tinc molts cosins i germans amb els quals estem molt a prop, sempre he volgut que el meu germà (o "la meva" germana) estigui sempre allà quan era nena. Ara, quan vaig créixer, no tinc prou d'una persona nativa que seria "la meva", independentment de si sóc un bé o dolent, un èxit o un fracàs. Un home que ha nascut a la sang, que, si alguna cosa em passa, ve i dóna una mà amiga. Per això vaig donar a llum a la meva segona filla: vaig pensar que les nenes sempre estiguessin entre elles. No sabia llavors que no m'aturés amb això. Estic content que els nens me acompanyin tota la vida conscient. Vull creure que Arina no podrà créixer, ja que tindrem néts, petites i petites noies amb encant. Fresc!