Exitosa i encantadora Snezhana Egorova

A diferència del seu nom "neu", l'exitosa i encantadora Snezhana Egorova és una persona increïblement càlida i assolellada. Potser tot el cas és que va néixer al sud? Sembla que tot està treballant per ella. Juga al teatre? Ballar? Per participar en un concurs de moda com a dissenyador? Tot això ho fa brillantment. I si sàpigues quins són els fills exitosos i encantadors de Snezhana Egorova! ...

- Snezhana Yegorova ve de Kakhovka, en una paraula, una persona del sud. - Sí. Visc a Kíev durant més de la meitat de la meva vida i tot el temps pateixo una discrepància entre els meus sentiments interns i les condicions climàtiques. En primer lloc, estic molt curt de mar o oceà. També puc pescar en un horòscop, i és absolutament necessari que vagi a "grans quantitats d'aigua" una vegada cada sis mesos, hi ha, en llengua moderna, "neteja de fitxers". Després puc tornar a viure a la ciutat durant sis mesos. Ja ho sabeu, una vegada vaig anar a treballar a Malàisia. Vam tirar una història per al canal "Nou", i el nostre camarógrafo diu: "Et veus com una reina de selves i papallones": jo era una dona blanca enorme en sabates entre indis grocs i negres, malais i xinesos ...


- Em pregunto com em van reaccionar? - Oh, em van mirar amb tal amor! Es van acostar, van demanar que es fotografiessin, es tocessin, abraçaven i em vaig acordar de la faula de Krylov, mentre avançaven per un carrer d'elefants. I quan ens vam asseure a la vora de l'Oceà Índic l'última nit, em vaig adonar que podia passar la resta de la meva vida a la platja, contemplant com es movien les onades. Encara que el meu amic va dir: "No vaig a creure en la vida. En un mes començareu a mostrar activitat! "

- Successiva i encantadora Snezhana Egorova té la seva pròpia casa a Osokorki. I al jardí hi ha basses, fonts? - Al pati hi ha una petita font decorativa al turó alpí. I al final del nostre carrer hi ha un petit llac. Per descomptat, podeu somiar: m'agradaria tenir un llac, 30 hectàrees de terreny, el meu propi bosc, i que el venedor aniria ... No guanyo tant per un treball honest al nostre país.


- Treballa molt i al mateix temps fa tres fills. Com ho fa? - Realment estimo als meus fills i intento assegurar-se que la meva professió, les meves funcions socials no prenen la seva infància d'elles. Vaig decidir clarament les prioritats de la vida. Els nens són la millor inversió de força, temps i diners. El millor és invertir en tu i en els nens. En algun lloc, llegeixo una frase fantàstica: si realment vols estar al costat d'algú, és millor que tu ... Us hauria de sentir còmode i harmònic per ser un bon exemple per als nens. Quan els pares "es sacrificin", i després tracti de traduir tot als nens, és terrible. Un nen no és el dit, la mà, la cama. Aquesta és una persona completament diferent. Ell entra en aquest món, el tria, i la seva tasca és portar-lo a 17-18 anys i alliberar-lo. Si fem una analogia amb el món de l'animal, sóc una mare de llop. Els llops, d'una banda, estan disposats a roer per la gola de la seva filla i, de l'altra, ells mateixos l'empren a les proves per tal que obtingui experiència. I el més important, intento formar un pensament positiu en ells.

- Resulta que? - Sí. I ja saps, no tinc ni tan sols temor d'enganyar-lo en aquest sentit. Veig a la meva filla gran, que té 17 anys, i estic molt contenta que ella em té i que ella està amb mi. Sovint escolto els seus consells, perquè recordo que jo era molt més versat en la meva vida que jo mateix. Al llarg dels anys, la vista es perd, hi ha temors que paralitzen a una persona. Seure i tenir por - l'aspecte més estúpid que un home pot fer.


- Snezhana Egorova una persona que és impulsiva o pensa molt de temps abans de prendre una decisió? - En general penso molt (rialles). Fins i tot de vegades penso que potser no hauries de pensar tant. Faig algunes conclusions, créixer, créixer. M'agradaria esperar que la saviesa vingués amb l'edat. Perquè de vegades l'edat ve sense ell, independentment. No m'agradaria provar la segona opció a la meva pròpia pell.

- Per cert, sobre l'edat. Quina és la seva relació amb ell? - Ah, em vaig adonar que tinc preguntes serioses amb l'edat! Perquè fins fa poc vaig estar convençut que tenia 17 anys. I quan vaig mirar enrere i vaig adonar-me que algunes coses que acompanyaven -els nens, els fets i el temps s'estenen- ja estan lluny de ser 17 anys, he analitzat tot i vaig decidir que tenia 23 anys. I ara visc amb aquest sentiment. En general, un artista ha de seguir sent un nen el major temps possible. Tan aviat com es converteixi en "tots els adults entenimentats", podeu sortir de la professió.

- No es veu com una persona frívola ... - No sé com és frívol. (Rialles) Potser és tot perquè sóc tan gran? Sempre vaig ser molt notable. Quan era nen, recordo haver-me sorprès que algú no pogués anar a l'escola durant setmanes, i no es fixarien en ell, i mai no podia seguir una lliçó. Com que els professors van dir immediatament: "On va anar?". Vaig haver de ser responsable. Sempre tinc por que no es vulneri aquest saldo. En general, he entès des de la nostra conversa amb tu que sóc un equilibrador.


- Què tan exitós i encantador Snezhana Yegorova va entrar al programa "Ballant amb les estrelles"? Com vas decidir? "Bé, tu idiota!" Només el productor del projecte, el meu vell amic Alexei Goncharenko, va aprofitar una mica d'influència sobre mi. I els meus fills volien això, i el meu marit (actor, presentador de televisió i cantant Anton Mukharsky) també va decidir que era important per a mi. I vaig pensar que ho necessito per alguna raó. Ja sabeu, hi ha persones amb un personatge "de campió": només necessiten la victòria. I jo, sempre que puc recordar, mai no ha participat en cap competició, no m'agrada molt (encara que això sigui part de la meva professió), i si hi ha jo o algú més, sempre és més fàcil deixar-me a un costat. Realment estimo al meu fill, jo l'esperava molt i em sentia molt harmònic. I no entenia perquè tots els dies a les 10 del matí, deixo la casa i tornava a les 12 del matí, espremut com una llimona. Per què? Per mostrar-me a la televisió? Així que m'han mostrat sense ella! ... En general, la televisió mai no ha estat el límit dels meus somnis. Vaig treballar per mi mateix al teatre quan vaig ser convidat al programa musical "Hmarochos". Cinc anys vaig treballar en ell, i jo d'ell ... nàusees! Sempre he volgut canviar alguna cosa, afegir alguna cosa, però era impossible, perquè és un projecte de format, el programa britànic. Quan va tancar, vaig sospirar amb alleujament. Des de llavors, he estat viatjant de projecte a projecte, de canal a canal ... Però encara la gent recorda exactament "Khmarochos", tot i que no he estat així durant molt de temps, fins i tot a aquesta noia - calba, alternativa ...


- Per cert, és interessant : quan Snezhana Egorova tenia un tall de cabell, hi havia una necessitat de treball - o exclusivament motius interns? - Aquesta era la meva demostració interna del que estava passant en la meva vida. En algun moment, de sobte em vaig adonar que la vida havia perdut tot el significat. Ella es va quedar davant del mirall i, sagnant, va tallar el cabell amb unes tisores contundents. Quan l'endemà es va despertar i va veure el resultat ... Bé, és a dir, no podia ni venir a la botiga de perruqueria d'aquesta forma, perquè cadascun hauria pensat que era hora de cridar a un psiquiàtric ... Vaig haver de cridar a Dima Kolyadenko (sabia que tenia una màquina que estava tallant els seus ballarins) i amb urgència per tallar-los sota la màquina d'escriure. I vaig decidir per mi mateix que aquest és un sacrifici tan cert que una nova vida comença a créixer al cap. Des de llavors he anat creixent el cabell. Ara, aquest és el pèl més llarg que he tingut en la meva vida. I m'agrada aquest estil de cabell femení.

- Vestuari, aspecte - dictar l'estat d'ànim de l'exitosa i encantadora Snezhana Egorova? - De fet, l'estat d'ànim no ha dictat un vestit durant molt de temps. L'estat d'ànim dicta la professió. Passo molt de temps intentant fer feliç a la gent, per ser alegre. Com a resultat, com a cost per a la professió, he perdut la meva rellevància com a convidat durant les vacances. Per a mi, una festa és l'absència de gent, convidats, música. Per tant, en la vida quotidiana, no he donat cap importància a la indumentària i el maquillatge. Vull la màxima simplificació. De vegades hi ha tanta felicitat, quan no hi ha res especialment urgent, puc moure tot el negoci, razgrasti algun temps, i com un porc ajagut al llit i veient la televisió. No puc netejar, no pentinar. Jo mentiré i sento que sóc un bassal d'home: no tinc peces dures, cap esquelet. Perquè una persona no pot estar en forma sense parar, fins i tot si és la vostra professió. Així que somio: algun dia estaré assegut a l'oceà i veient les onades ...


Alguna cosa sobre Snezhan Yegorova : va néixer el 23 de febrer a Kakhovka; Es va graduar a l'Institut del Teatre de Kyiv anomenat I. Karpenko-Kary. Jugat al Teatre de Drama i Comèdia a la riba esquerra del Dnieper, finalment va anar a la televisió. Mare de tres fills.