Aficions, aficions de nens

L'altre dia vaig pujar a l'entresòl per esborrar les revistes que vaig llegir. Acaba d'obrir la porta, ja que una pila d'escombraries va caure damunt meu. Em vaig quedar nerviós, esperava la cascada de coses innecessàries, i després baixava del tamboret per enganxar tot aquest casquet. Estimada mare, què hi ha! Rummaged en una pila de ferralla completament inútil, vaig trobar embolicat en una bossa de plàstic una figura poderosa de Spiderman en un estret general brillant amb una màscara a la cara. Bé, cal! Resulta que encara està aquí! Assegut a terra, vaig començar a recordar els esdeveniments de fa quatre anys.

La història està relacionada amb l'enamorament del nostre fill petit, el personatge principal dels dibuixos animats d'aventures sobre Spider-Man, el mateix Spiderman que ara tenia a les meves mans. Maksimka estava tan boig per ell.
"Ell és el millor". - Ens va dir amb entusiasme amb el seu marit Maxim després de veure la següent sèrie sobre el seu valerós superheroi. "El més valent, més intel·ligent ... Sly. Sí! Sly! No només es pot caminar per terra, sinó també pujar parets i sostre ...
- Contes de fades tot! - Arkady es va burlar irònicament. "Recorda, noi: no hi ha Batman i Spidermen, però hi ha nois valents de forces especials. Aquí només poden pujar a les teulades i les parets. I els rescatadors i els bombers de la ciutat també participen en això.

I ho fan completament altruista, mentre que Spiderman vostre va ser inventat a propòsit per guanyar més diners en ell. Està clar?
- No és veritat! Maksimka va ressaltar. - Spiderman no va ser inventat, és de fet!
- Això és ingenu! Va riure del marit. "Us dic, que menteixen totes aquestes històries!" Malson i sense sentit en l'oli magre ... Maksimka va fer sonar encara més. Les seves galtes elàstiques estaven cobertes d'un vermell enutjat, les seves orelles també eren vermelles. En adonar-se que això pot acabar amb llàgrimes, em vaig llançar al meu marit:
"Arkasha, no tens vergonya de burlar al teu fill!" Prou! Podria pensar que vostè mateix va néixer a la vegada tan intel·ligent i prudent.
"Potser no de seguida, però mai vaig creure en tantes ximpleries". Ho entens?
"És cert," vaig riure. - Perquè durant la nostra infància amb vostè van mostrar altres dibuixos animats, per exemple, sobre Winnie the Pooh o els músics de Bremen. Per cert, no només els animals parlaven, sinó que fins i tot cantaven i mostraven trucs.

Així que no la vas ressentir, oi?
"Per què haig de ressentir això?" - Arkady va ressaltar. - Els animals són artistes nascuts. Qualsevol burro amb una bona formació això pot representar que la mandíbula de l'audiència caigui!
- Realment? Classe! Així que potser fins i tot pot cantar? Vaig preguntar sarcàsticament.
- Cantar - no, - el marit va acceptar, - en qualsevol cas, el burro és un veritable ésser, i Spider-Man és una ficció, i Maksimka ha d'entendre això.
"Creixerà, entendrà," no m'he donat per vençut ", però ara deixeu-lo sol." Que cregui en miracles com un nen.
- I què sóc jo? No sóc res - Arkasha es va encoger d'espatlles. "Que cregui, si vol". Una setmana després, Maxim va tenir un mal de queixal, però el fill es va negar a anar al dentista. No va ajudar cap persuasió, va haver d'anar corrent.
"Maxushenka, si tractes a un dent malalt, et compraré un spayderman", li vaig prometre el meu fill amb bogeria.
- Honesta, mare? - Bronzejat el meu fill. - Bé, llavors. Fins i tot es pot arrencar aquesta dent. No tinc por!
L'endemà, el meu fill i jo vam anar a la policlínica. Assegut a la cadira dental, Maxim es va preguntar amb atenció al metge:
"Faràs anestèsia?"
"No ho faré", el jove doctor va somriure. "No haig de treure aquesta dent, només ho segueixo".
"Ara, porteu-me més aviat a comprar Spiderman", va dir Maksimka enutjat quan tanquem l'oficina del dentista. - En cas contrari, no acceptaré tractar les dents d'aquest ... dentista més.
- Per cert, Spiderman pot tolerar qualsevol dolor, així que si vols ser com ell, no et queixes! - Vaig prendre resoltament el meu fill de la mà i el vaig portar a la sortida de la policlínica. - Bé, no hi ha temps per a mi discutir amb tu, encara hem de tenir temps per comprar el Spider-Man!

A la botiga, de sobte em sentia com un nen, encara que això no és sorprenent: una gran quantitat de boniques joguines de qualsevol persona delectaran. Agafant el seu fill de la mà, el va portar al departament, on venien cotxes, però ell descansà.
"Bé, on vas, mare?" Spiderman es troba en un departament completament diferent.
- Màxim, però el cotxe és millor! - Vaig tractar de convèncer el tossut.
- Per cert, pots comprar tot un circuit. Jugarem amb tota la família.
"No vull la família sencera". Vull Spiderman! Em vas prometre!
- D'acord, no facis histèria! - Vaig fer-ho. - Al final, quina diferència teniu per mi! I els dos també s'avorriran ràpidament ...

Al capvespre, el meu fill estava ocupat amb la seva nova joguina, amb prou feines em va parlar per sopar. Masticant pensativament una costella, Maksimka va cridar sobtadament: "Cal fer un bar a la meva habitació". Vaig a aixecar els músculs. Arkashy i jo hem intercanviat mirades: això ja és alguna cosa nou. Músculs. Ha!
"I necessito una manuelles i un expansor", el nostre únic hereu va continuar dient amb la boca plena. "Compra-ho?"
"No necessites comprar una màscara?" -va preguntar Arkady sarcàsticament. - Equip d'escalada, una graella que substituirà la web. No? Parleu, no siguis tímid, "el marit em va semblar tímid. "Tipus de Mamula, ella ho comprarà!"
"Vols lluitar?" Vaig posar les mans als meus malucs. - Està bé, vingui! No sé quina de les dues ens afectarà més. Personalment, puc fer-ho sense la teva ajuda, però tu ... "Vaig treure la mà, fingint que em llevaria el sopar a mitges.
- I què sóc jo? No sóc res Arkady va agafar el plat, espantat. - Estàs fent broma, Nadeushka, no ho entens?
"Ja estic fent broma amb tu!" - Vaig aferrarme amb ira la meva mà a la gola. Després d'haver acabat la sopar, amb Arkash es van rentar els plats i es van ficar al davant del televisor. Però la pel·lícula no es va poder veure, perquè en un parell de minuts es va sentir un terrible rugit a l'habitació del seu fill. Es van acomiadar al viver i van veure una fotografia del pogrom: al mig de la sala hi havia un gabinet rudimentat, a un metro de distància, estirat sobre el sòl, laics Max. Va baixar al seu fill, el va pujar del terra.
"Fill, estimat!" Estàs viu?
"Està bé", va dir Maksimka, fregant el seu gran cop al front. - Fins i tot va ser genial. Ja ho saps, mare, els ulls del petit fill brillaven amb entusiasme: al principi vaig pujar a la paret com Spiderman, i després ... va volar ... És cert! - Està clar com Batman! - Arkasha es va burlar. - És una llàstima, el gabinet és baix, no tenia temps de gaudir de l'alegria de volar!

Vaig mirar al seu marit amb ira . El nen gairebé es va matar, però es burla! En capturar la vista, el meu marit va estrènyer les mans: - I què sóc jo? No sóc res Anem a divertir-nos! L'endemà, Arkasha va comprar una barra horitzontal i una paret sueca i els va unir a la paret a l'habitació del seu fill amb les seves pròpies mans. Vaig intentar en va! Uns mesos més tard, el meu fill tenia un ídol nou.
- Xevtxenko és el millor! - Esclat de delícies, va declarar. - Qualsevol defensor evitarà.
Vaig mirar Arkasha perplexament.
- Bé? Què farem?
"Com és això?" Anem a comprar una pilota per al nen. Que entreni en salut. Alegra't, Nadiaha: aquesta vegada el seu ídol és una persona real. Així, tot el camí!