Ho vaig deixar

Ens vam conèixer quan tenia 18 anys. Té 5 anys d'edat, es va graduar de la universitat i acabo d'entrar. Ho vaig mirar amb la boca oberta: una morena ben plantat, alta i intel·ligent, estudiant d'una universitat mèdica, gairebé un metge. I sóc un estudiant jove, ingenu i insegur amb els meus problemes. Em semblava estar enamorat de les meves orelles, que resoldria tots els meus problemes. En part ho era. Les nostres relacions es van desenvolupar ràpidament. No podia desitjar-ho millor. Té una família benestant, és un empleat de cinc minuts d'una institució decent a la ciutat amb grans perspectives. Al seu costat em vaig sentir bé. Quan la meva mare venia del nostre petit poble, la vaig saludar, dient-li el meravellós que era, el que ens espera un futur brillant.

No va trigar gaire a esperar. Em va fer una oferta. S'han aprovat els pares. Van tocar un magnífic casament, em vaig sentir com una reina entre els companys de classe i les núvies, que, vaig pensar, enveja. Ens mudem a una nova casa espaiosa, propietat dels seus pares. La meva sogra la vaig veure poques vegades, però, com diuen, correctament. Però no em va impedir, el favorit principal era a prop, i tot era molt bo per a nosaltres. Comencem un gos, caminàvem al vespre al bosc. Em vaig quedar embarassada. En aquell moment jo estava en setè cel amb felicitat. El marit ha deixat de ser ideal. La vida a poc a poc va començar a interferir amb la vida. Recordo que en el 9è mes d'embaràs vaig rentar els pisos en aquesta enorme casa, vaig cuinar l'ànec per no caure al fang amb la cara i no demostrar el dolent que sóc. Només qui ho necessitava? Ara entenc que ningú. Va néixer un nen. El meu marit, la meva sogra em va donar regals elegants. Vaig ser contractat per una mainadera per obtenir ajuda per no perdre l'escola. Tot sembla no ser res, però tota la casa es va mostrar completament en mi ... A la nit vaig alimentar el bebè, expressava llet, perquè al matí poguessin anar al meu fill i anar a l'escola. La queixa i el pensament no ho era. Sí, és difícil sortir, però no és fàcil cuinar, però m'ajuden.

Mentrestant, el meu marit es va graduar de la universitat i va començar a treballar. Vaig deixar de veure-ho, les nostres reunions es van tornar cada vegada menys. Sempre em vaig calmar, diuen, tot està bé, de manera que tothom viu, tinc prou diners, ajuda, em deixen fer les meves coses i el que he de fer. Bé, el meu marit? El marit s'acostumarà, perquè mai no ha treballat, i estem més a prop ... Aquests períodes arriben al cap de setmana ... Però llavors va començar a romandre a la feina, a fer més deures, justificant-lo pel fet que necessita treballar, obtenir experiència. He acceptat. El meu fill va créixer. La vida va continuar com de costum. Vaig anar a treballar. I vaig començar a adonar-me que la vida que ara visc no és meva. La meva sogra cada vegada més sovint va entrar en la nostra relació. I després li vaig dir al meu marit que ja no volia viure així. Vaig suggerir que llogués un habitatge separat i intentés seguir existint independentment sense l'ajuda dels seus pares. Es va negar. El temps va passar. Res va canviar, només em va fer malalt per anar a casa. I un dia vaig anunciar que el deixava. No ho va creure. Vaig llogar un apartament, vaig recollir les meves coses i vaig mudar-me amb el nen. Els seus pares van treure el meu cotxe, abrics i algunes joies. Tots els seus familiars es van negar a comunicar-se amb mi. Només un jo sabia què estava passant en la meva ànima, com em sentia malament. Però sabia que no hi havia camí enrere.

Al principi, era difícil per a mi econòmicament, però els meus pares em van ajudar i van ajudar. I després d'un temps em vaig assabentar que el meu marit em va canviar periòdicament. Vaig continuar treballant, vaig aconseguir ocupar una posició empresarial i vaig guanyar tota la confiança en les meves habilitats. Va intentar tornar-me. Vaig tenir un apartament a la mateixa entrada, on vam llogar un gendre amb el meu fill, però no vaig dubtar d'un moment de la meva elecció.

Ara he comprat habitatge en una hipoteca, certament no sense l'ajuda de familiars, i que viu amb el meu fill, em sento el més feliç del món!