Relació i model del fotògraf

Va continuar dient que només jo era la seva musa. Em va obsequiar que Max sempre va repetir el que era encantador.
Aquell dia, com sempre, he fet el passeig habitual quan de sobte em vaig sorprendre d'un feliç crit: "Somriu!" - Ara deixa'm disparar! Vaig cridar amenaçant a un desconegut que encara em donava la volta amb una càmera. Al final, va parar de batre, es va escapar de la càmera i va dir:
"Prenen prostitutes fora del barri". I faré fotos de tu. - No vaig poder passar. Teniu una cara sorprenentment fotogènica. I la figura ... I després, si us adverteix, la naturalitat i la immediatesa desapareixerien. Així doncs, les imatges resultaran interessants. Els compliments agradaven agradablement l'ànima. Bellesa, sorprenentment fotogènic, interessant ... No, em vaig adonar, fins i tot creure en això, però per alguna raó, els focs artificials de belles paraules a la vida quotidiana no em malmès.
- Maximilian, - va introduir el mestre de l'espant artístic. "Pot trucar-me només a Max". I quin és el teu nom, el meu desconegut estrany espantat? Ninfa? Nayad? Sirena?
- Ah no! Només Albina. Pot trucar-me només a Alya ", vaig respondre, i li vaig preguntar:" Així que, quan podràs recollir els fruits dels teus esforços fotogràfics titànics? " O potser acaba de bromejar, i no vaig a veure cap fotografia i no vaig a comprendre com són fotògens, bells, etc.
"Demà i pren-ho", va respondre Max senzillament. "On és convenient per a vostè?" Aniré a qualsevol lloc que especifiqueu.

Vaig pensar feblement . A la meva casa? Però ho veig per primera vegada a la meva vida! A ell? No, de debò! Qualsevol situació imprevisible és possible. A la cafeteria? Demà massa gent que vulgui ampliar el seu coneixement. I de sobte em vaig adonar que vull allargar el meu coneixement d'aquest estrany noi.
"Al mateix lloc", vaig respondre amb cautela. "És a les tres en punt". És bo?
"Jo ho faré", Max em va assegurar, i va enviar un bes comiat. "Tu ets la perfecció!" Ets la meva musa ... L'endemà, exactament tres, anava corrent per l'avinguda del parc. Pluja gelada El paraigües no hi era, així que no hi havia rastre de la meva bellesa ahir. Pollastre humit! Max es va asseure sobre un castanyer caigut. Quan em vaig acostar, es va aixecar, em va cobrir la jaqueta i em vaig acostar. Ens vam quedar al costat de l'altre, i només vaig pregar que no sentissin el batec del meu cor atemorit i assedegat:
"Max, ho sento que arribi tard". I aquesta pluja ... No estaves fent broma? Realment puc veure les fotos?
"De fet", va riure. "Només aquí no és el millor lloc per veure les meves fotografies altament artístiques". Potser, vine a mi?
Estava preparat per a qualsevol cosa. Mentre va resultar que Max viu a dos passos del parc i, amb un cor d'enfonsament, vaig assentir amb el cap: així que sí, us dirigim. Vam correr, cobert amb una tempesta groga, i Max va xiuxiuejar alguna cosa dolça, incansablement:
"Ets divinament bella, Alya". Tu ets la meva inspiració, el meu vent fresc ... Vaig prendre les teves fotos ahir i no vaig poder llençar-me d'elles. Estava més enllà de la meva força. Us donaré totes les fotos, fins i tot la pel·lícula, si insistiu, però deixaré una foto per mi mateix. Ella es mantindrà a la taula i, quan el món sigui persistent, semblarà un abocador horrible, miraré els vostres bells ulls.

Ho vaig mirar tímidament , com si intentés determinar si aquest home no estava boig, i alhora intentava mantenir almenys una certa gràcia de moviments per tal de coincidir amb la seva idea de mi. Però, gràcies a Déu, finalment vam arribar a la casa de Max. Vaig obrir la boca amb sorpresa. Un cop allà, pel que sembla, hi havia un apartament de tres o quatre habitacions, però el nou propietari es va alliberar de totes les particions internes entre les habitacions, deixant només el vàter, el bany i una gran cuina. Tota la resta s'assemblava a un espai de l'estadi, on hi havia un llit rodona sota el dosser transparent, un parell de cadires al costat de la llar de foc, una taula de roure massiva, La vida separada va viure una gran amagada d'un ós polar, estès a la porta, i a les parets - fotografies.

Abans de prendre la foto , no va venir immediatament. Al principi, Max pràcticament em va obligar a convertir-me en un ampli bany lleuger i després va ordenar en un to incondicional:
"Tregui la roba mullada, Alyochka, els assecare, i mentre estiguis en aquest barnús calent". No vull que la meva musa agafi un refredat! Em vaig quedar al bany i vaig sentir que portava un corrent violent en algun lloc. Quan va sortir, va pujar a la butaca, ajupida sota les cames, i va esperar que Max realitzés el mateix procediment amb el canvi de roba. Va aparèixer nua, només els malucs estan lligats amb beix, com llet fosa, amb una tovallola. "Ara ve a mi, i no puc fer res ... Però no vull resistir. Aquest noi ... només el conec per un dia, però estic esperant ... ho estic esperant!
I jo vull ... només ho vull! "- va colpejar el cap. Va venir i es va asseure als meus peus. Aleshores, com si estigués recordant, es va aixecar, es va estendre el terra una enorme tela vermella molt brillant de pell artificial peluda, va abocar un vi vermellós a dos gots transparents i em va cridar amb la mà:
"Vine aquí, la meva bellesa!" Abans d'això, tenia un noi ... Només un. Un any més tard ens separàvem amb ell i fins i tot ho vaig traslladar a un altre professorat.
I des de llavors vaig decidir: primer, la marxa de Mendelssohn, i després - el llit. I així ... Màx. Va dir: "Veniu aquí", i he resignat. Es va posar de genolls davant meu i va començar a besar els peus ...

No era només una intimitat , sinó una música meravellosa i romàntica. Però quan, relaxat i sorprès de felicitat, jo estava tombat sobre una tela de color vermell de sang, en el cor, una pregunta sorprenent ja estava girant: què veig? Per patir i preguntar no heu de fer-ho. Max es va asseure, les cames amagades sota ell, em va estirar la mà i em va acariciar la galta, com si estudiés el contorn de la meva cara. Va mirar els ulls i va parlar tan sincera, apassionada i tendra:
"Mai no faré de banda amb vosaltres, la meva musa". M'inspiren. Tu ... A la tarda vaig començar a preparar-me per anar a casa. No volia apartar-lo d'un sol pas, i Max de mi també:
"No viuré fins al matí". Sense tu ... Demà et recolliré a l'institut. Quant puc robar a tots vostès? Penseu en alguna cosa, pregunteu-ho. Així que a la meva vida hi havia un home pel qual estava preparat per a qualsevol sacrifici. Vaig escapar de la conferència, em vaig saltar seminaris ... No podia fer-ho sense ell, i em va generosament amb les seves carícies, regals i sorpreses inusuals. Podia demanar-me un músic de carrer i ens quedem escoltant música i besant-nos. Però allà on ens trobem, i el que fem, invariablement hem dirigit en una direcció, a casa de Max. En primer lloc, hi vivia una tela de color vermell de sang, de la qual mai no ens vam traslladar a un llit rodó i, en segon lloc, fotos. Vaig poder mirar-los durant hores. Max realment era un gran artista fotogràfic. Les seves fotografies van viure i van morir, van plorar i van riure, van complaure, van espantar, van barrejar, van obligar a congelar-se en silenci. Una setmana va passar després del nostre conegut, quan Max va començar a insistir:

"He de fer fotos de tu ... Tens un rostre extraordinari, Albina". Sou tan graciós i suau. La gent hauria de veure la vostra bellesa, la vostra perfecció ...
- Dispara? - Vaig riure, recordant els ensenyaments de Max durant la nostra primera reunió. "Prenen prostitutes fora del barri i puc fotografiar ... No m'importa". Anem a provar. Us prometo, seré un estudiant obedient, el meu amo!
Així que els nostres trobades d'amor es van convertir en una sessió fotogràfica. M'ha agradat molt fer-me passar. Vaig inventar vestits extravagants que van encantar Max, mirant al mirall durant molt de temps, preguntant-se què hauria de fer un maquillatge per complementar lògicament la imatge. De vegades vam anar als racons pintorescs de la ciutat, i Max va fer fotos, va fer fotos, va fer fotos ... Vaig revisar centenars de fotos, i va esperar ... Em vaig sentir: necessitava les meves paraules entusiastes. I jo admirava sincerament. No, no la seva bella figura o figura, sinó el seu treball. Un mes més tard vam celebrar un petit aniversari del nostre conegut, i el meu fotògraf va tornar a proposar alguna cosa que es va negar:
"Muza, vull fotografiar-te nu". El teu cos és sentiment ...
En aquest moment, jo mateix, ja estava preparat per a aquests experiments. Només necessitava una empenta.

En examinar les meves fotos , sovint em vaig sorprendre pensant: "Ara, en la mateixa postura, però sense roba ..." Em vaig apartar de Max i vaig començar a desvestir-me lentament. I ell ... No, no es va precipitar per obrir la lent de la càmera. Es va despullar i em va tirar una tela de color vermell de sang, i quan la passió era sorollosa, però encara calenta, no en un grau, encara estava ofegant-me. Ni tan sols pensava que podia deixar d'estimar-me. Així que alguna cosa va passar. Vaig volar a ell, com si estigués a les ales, però era un obstacle inesperat per treballar ...
En pells vermelles, es va posar damunt meu, nu, i va fer clic a l'obturador de la càmera. Va ser molt emocionant ... Em va tirar de les mans, demanant que parés, ho vaig cridar, l'atreia, el seduïa, però no podia aturar ... Des d'aquest dia, aquestes sessions s'han convertit en una part integral de les nostres reunions. On ha anat la modèstia? No, no m'estava vergonyós. El vaig seduir, exposant-me a la llum dels plafons, el vaig veure tremolar i va sentir un poder incomprensible i inexplicable sobre el seu estimat home. El conte de fades va acabar en un dia. Encara avui, tot, com sempre, però demà, Max no ha arribat. Admetre la idea que va canviar d'idea, va deixar d'estimar o em va oblidar, era impossible. I vaig córrer al seu cau, xiuxiuejant: "Si tan sols estigués vius ...", perquè només pensava en una cosa: li van succeir alguns problemes terribles. Però ... estava viu i bé. Es va reunir, com sempre, amb aflicció i halagüeza, amb elogis profunds i immediatament es va evacuar activament i sense saber-ho: - Alya, et truco. Ara tinc una sessió de fotos important, i et distreuràs. Ho explicaré tot ...

Però l'endemà no va cridar . També en un dia. Vaig decidir sentir-me orgullós i esperar. "Crawl! Després de tot, sóc la seva musa! Sense mi, Max no pot crear i treballar! I jo sense ... No puc viure "- Estava enutjat i plorant.
Després de salpejar Max en cara de xampany, de sobte va tornar a veure'm la seva musa. Però ja és massa tard No ho crec. Ara, deixeu-li que es rodi els colzes, perquè mai tornaré.
Vaig patir molt, però quan el seu silenci va durar deu dies, escopí el meu orgull i vaig trucar a la porta.
- Alya? Estava sorprès. "No ets el temps, la meva noia". Molta feina ...
Vaig mirar per davant d'ell, dins del magnífic den. La tela de color vermell de sang, com sempre, es va estendre al mig de l'habitació de Max, i la nena esvelta i completament nua va esperar inqüestionablement al retorn del propietari.
"Molt bonica", vaig dir estupidament i plorava.

Va sortir al corredor , tancant acuradament la porta de l'apartament i va començar a tremolar per les seves espatlles tremoloses:
- L'artista no es pot limitar. Com no ho entens? Què vols de mi? Va deixar d'inspirar-me, es va convertir en una càrrega, i les seves llàgrimes - una confirmació més d'això. Necessito un vol, ales, un somni! Sortiu d'aquí per sempre i no em segueixi de nou!
"Vull que doneu totes les meves fotografies", vaig preguntar per les llàgrimes, el mestre de la seducció artística.
"Ara no", va respondre irritant. "Els recolliré i després et tornaré a trucar". Ara sortiu! Et pregunto No va tornar les imatges, i per la depressió terrible que vaig deixar per molt de temps i dur. Al principi vaig pensar a empassar una pastilla per dormir, però, gràcies a Déu, la meva sàvia mare, sentint que alguna cosa estava malament, no em va deixar, ni un sol pas. Llavors va caure un cap: i em llençaré enllà d'aquest lloc, d'aquest parc, d'aquesta ciutat i d'aquest home! Treballaré amb honestedat, guanyareu molts diners, tornareu i visitaré aquest fotògraf freak. Morirà quan em vegi en tota la glòria de la bellesa i la riquesa. Però aquest pensament boig va desaparèixer ràpidament. Una vegada, amb els meus amics, vàrem recórrer la ciutat i en algun saló vaig veure un pòster. En ell - una foto de Max. El cartell convidat a visitar l'exposició d'un artista fotogràfic. Vaig treure les noies, però quan ens separàvem, les cames em van portar allí. Sabia que jo veuria ... I no em vaig equivocar. Una multitud de visitants passejaven pel saló, però una foto tenia molta gent. Em vaig asseure a la punta del peu, tractant de mirar la imatge a través del cap ... jo estava a la foto ...

Després de la nostra proximitat . Va tirar les mans davant d'ell i va cridar ... Des de darrere, hi va haver una rialla dolorosament familiar. Max estava envoltat d'un públic poc atractiu, i al costat d'ells, un cambrer amb una safata de xampany.
- I tot a tu és bonic! - Vaig dir maliciosament, arribant al desconcertat Max. Vaig prendre una copa de xampany a cada mà i l'esquitxaré en una cara bonica.
- Tregui's! Puc repetir l'encore! - Vaig cridar als fotoperiodistes, que estaven avorrits aquí en previsió de la sensació, però els ràpids van arreglar per arreglar-ho tot des del primer moment. Treballar-hi tals. Una vegada més vaig prendre una copa de xampany, la vaig beure i agitava a Max amb la mà cap a la sortida. Bé, estimat amic, amb fúria, mai no m'ha vist mai! Excites? Tolerateu! A partir d'ara, no sóc per vosaltres! Va sonar l'endemà i com si estigués encès un disc de dictafon. Paraules, com abans, sobre la meva perfecció:
"Tu ets la meva inspiració!" Que tonto jo sóc! Torna a mi. Em vaig adonar que només tu pots ser la meva musa. Sense tu no puc crear les meves obres mestres. Tingueu compassió de mi, Alya! Ets diví.
"Per descomptat, és diví". No puc lamentar-me ningú! No estic disponible per a tu, pallasso!