Reunió després de la reunió a Internet

És molt fàcil familiaritzar-se amb una persona a Internet, dirigir converses frívoles a la vora de coquetear. Però, què passa? Amb Volodya em vaig trobar en un fòrum psicològic. Encara que al principi era per a mi només un àlies de lletres llatines, res de dibuix significatiu, com tots els altres membres del fòrum. Però els seus comentaris no eren com els altres. Ells "van caure en l'ull del bou", van coincidir amb els meus pensaments tant que m'interessava. Es va produir un diàleg interessant ...

La il·lusió, el joc?
Intercanviem números ICQ, va començar a correspondre. Treballo en una botiga en línia, consulto clients potencials, per comunicar pràcticament tot el dia per mi, és un hàbit.
No tenia cap pensament sobre cap coqueteig al principi. Estic pràcticament casat, vivim amb un noi en un matrimoni civil. És cert que és tranquil, silenciós, de vegades sembla fins i tot, incolor. Però és tan fiable, estimat. No em puc imaginar com puc anar a casa, però no és així! Volodya i jo vam parlar de temes d'interès per a nosaltres, en la seva majoria psicològics. Estaven practicant l'enginy.
"Sóc un pessimista i aquesta és una malaltia". - "Espero, sense el perill d'un resultat letal? :) I sóc optimista". - "L'optimisme és un sentiment de ramat". - "Els ramats de pessimistes no són massa rars ..." - "Sí, això és segur". El més important és ser un feliç pessimista. Esteu content, optimista? " Les converses es van fer cada vegada més serioses. Es va fer necessària la comunicació. Vaig començar a captar-me que si no escrivia, estic trist i alguna cosa de la vida no és suficient. Tot i que sempre, el meu estimat marit és a prop.

Em vaig preguntar a mi mateix: què està passant? Absolutament un estrany va omplir de sobte la meva vida, es va apropiar dels meus sentiments. No volia creure que estigués enamorada. Com em puc enamorar de les lletres del monitor? No és real! Il·lusió, el joc. Però estic passant molt bé ... Va arribar al punt que si Volodya no havia aparegut a la web durant un parell d'hores, em començava a imaginar el terrible: estava malalt (amb el perill d'un resultat letal!) O no m'interessava completament.

Què va ser això?
El meu estat d'ànim sovint va canviar, i em van sentir turmentats per remordiments. El meu marit no va notar res, fins i tot quan estava assegut a l'ordinador amb l'esquena a ell, es va correspondre amb Volodya. Al final, el desig de veure-lo es va tornar intolerable.
En les converses ens vam adonar que tots dos eren cafeteries. I a la nostra ciutat hi ha una cafeteria on només hi ha cafè. Però aquest cafè és excel·lent. I vaig decidir ... En el fons del meu cor, esperava que el meu company virtual es convertiria en calb i greix, i la meva estranya aventura acabaria feliç.

Però m'ha agradat Volodya. Individu normal, ulls divertits ... Em sentia esquiar quan baixava la muntanya, quan s'apartava del terra i l'esperit captura. Semblava: ara, una mica més, i passarà alguna cosa a la meva vida ...
I després prenem cafè, parlem, i la màgia va desaparèixer en algun lloc. Per alguna raó, les paraules parlades en veu alta eren pàl·lides, indefenses. La conversa "sagged". Sempre em faltava el monitor i el teclat per tornar a sentir l'encant de l'interlocutor. I jo, malgrat el meu desig, "perquè esdevingués Quasimodo", en el fons de la meva ànima abans es va imaginar com m'agradaria prendre a Volodya de la mà, com la cobria amb la seva ... Perquè estem tan atretes entre nosaltres! Però no va passar res ... I el desig no hi era tampoc. Vaig dir que tenia pressa, es va disculpar i va deixar decebut. Com si fos enganyat.
Quan ens vam contactar a la finestra "asechnyy", les seves paraules es van tornar a il·luminar per profunditat i encant. Estàvem avorrits. Va escriure versos entre si. El cap girava ... I a casa, una altra vegada el penediment i la incògnita. Recol·lecció d'una reunió "no". I ... un desig boig de repetir-lo!