Singer Maxim, autobiografia

Autobiografía del cantant Maxim
"Cada persona té la seva edat. Algú neix un vell, i algú a qualsevol edat continua sent un nen. I aquesta infància és inherent en mi. Em sembla que tot el temps passa alguna cosa màgica a la cantonada ".

Acte, germana!
Gràcies al seu germà major, Maxim no només té un nom artístic, sinó també un tatuatge a l'espatlla i un cinturó de karate. La resta va fer la noia mateixa.
MakSim (Marina Maksimova) va rebre dos premis als MTV Russia Music Awards 2007 en les nominacions "Millor Artista de l'Any" i "Millor Projecte Pop". Per al cantant, el premi era bastant esperat, perquè el seu àlbum de debut "Difficult Age" va vendre més d'un milió de còpies! Però el cantant no té cap intenció de descansar sobre els llorers.
Responeu, si us plau, que prefereixi més trucades o sms.
Ni això ni l'altre. Més ràpid, per trucar, però m'encanta escriure lletres a mà. M'encanta aconseguir-los. Per cert, també escric totes les cançons a mà.
No és típic per a un habitant modern d'una metròpoli! No siguis amic d'una computadora?
Sí, seria feliç, per alguna raó, no trobem entesa mútua amb ell. A més, estic acostumat a experimentar tot a través del paper. Així que és més fiable.
Potser el vostre assumpte preferit a l'escola era rus.
Sí. I la literatura, la història.
Es va enamorar dels professors?
No! Des d'algun lloc hi va haver un rumor que el meu primer amor era un professor d'informàtica. Per tant, això no és cert. Absolutament! A més, quan vam estudiar, vam pensar que era gai. Bé, quins sentiments pots parlar?
Cants sobre l'amor. I quin tipus de relació tens amb els homes?
Sóc natural Això, al meu entendre, és el més important. No sóc amorós ni gelós. Ara la relació per a mi és un luxe, no puc donar gaire temps a una persona que està a prop. Així que estic sol.
Què passa amb les teves cançons? És ficció?
De debò. Aquestes són en la seva majoria experiències personals, que estan en algun lloc del passat. Pel que fa al negoci de l'espectacle, aquest és l'entorn en què puc fer el que m'agrada i el que vull.
I quin tipus d'homes t'agrada?
És difícil d'expressar en una sola paraula. Probablement, no seré especialment original, si dic que hi hauria d'haver alguna força interior. Ha de ser capaç de fer coses.
Probablement siguin homes d'edat.
No necessàriament. L'edat no té res a veure amb això. Hi ha persones que ja en 20 anys representen alguna cosa, amb elles és interessant. Són més vius, ja tenen alguna cosa, però encara queda molt per venir. No han oblidat com somiar.
Tens un somni?
Sí. Probablement, m'agradaria salvar animals, espècies amenaçades. M'encanten els animals.
Tens mascotes?
No, no ho és. Jo dic que m'encanten els animals. Però no tinc temps per cuidar-los.
Diuen que ets molt ràpid i que fins i tot ha batut l'enginyer de so.
Hi ha moments en què vull trencar un telèfon o alguna cosa així. Però intento deixar de banda quan la gent no ho veu. Em temo ofendre als que hi són.
Com nen, vas anar al karate. Aquesta cicatriu al pont del nas - la memòria d'aquest moment?
Així que vols mentir! Dir que va defensar als febles i va lluitar en una batalla desigual. De fet, aquesta és una cicatriu infantil normal: caure, colpejar la taula.
I el que, de totes maneres, us va portar al karate?
Tinc un germà gran, Maxim. I per no quedar-nos al voltant, la meva mare em va escriure per ballar, i el meu germà en el karate. La nostra formació es va dur a terme a les sales veïnes, a través de la paret. Com que no m'agradava ballar molt, em vaig traslladar a una altra secció, al meu germà. La meva mare va saber que vaig rebre un cinturó de karate, només en sis mesos.
Et consideres bonic.
Bé, res més. Però això no és el més important.
I què és aquest tatuatge a l'espatlla dreta?
Ho vaig fer quan encara estava a l'escola. Hi havia alguna cosa tan incomprensible. El meu germà ho va fer, i també ho vaig decidir.
Què es veu en deu anys?
Ah, aquesta és una pregunta complicada. Prefereixo no pensar-ho. Sé que segur que m'agradaria ser més discret i tranquil. No vull perdre's. Vull ser més savi - això és segur.